Blog

Trees For All 4.jpg

Er klinken steeds meer geluiden tegen Black Friday, de jaarlijkse koopgekte die massaconsumptie en onnodige aankopen aanjaagt. Stichting Trees for All laat een positief tegengeluid horen en maakt van Black Friday nu Green Friday.

Voor reclamebureau TRUEIDEAS mocht ik deze campagne fotografie verzorgen. Jan Daniel Wolters heeft de post-production voor zijn rekening genomen. Mooi team-work met z'n allen!

more
 Portretfoto Maurits Grosfeld van House.nl

Al vele jaren werk ik met heel veel plezier voor het tijdschrift Emerce. Ik probeer voor de rubriek 'Next Step' altijd een vervreemdend effect te creëren. Een surrealistische foto. Dat je écht moet kijken hoe het nu in elkaar zit.

Laatst heb ik een portretfoto van Maurits Grosfeld van House.nl in een spiegelkamer gemaakt. Dat was een fotografische uitdaging. Ik kwam in elke hoek mezelf weer tegen. :-)

Maar het is uiteindelijk zeer geslaagd.

more
20200319-029-EXP.jpg

'Ik ga fluitend naar mijn werk'Willem van Engelen (71) repareert fietsen als vrijwilliger bij Quiet een netwerk tegen armoede.

In Opdracht van Axioma mocht ik, voor het magazine VANDAAG, Willem portretteren. Geweldige vent!

Lees het hele verhaal hier:

https://lnkd.in/edrYG4x

more
20200728-414-EXP-Edit-Edit.jpg

De ziekte van Crohn, dat valt niet te fixen. Toch? Jeroen le Duc (33) besloot na zijn diagnose het heft in eigen hand te nemen. Hij ontwikkelde een methode voor bij darmklachten en was binnen een halfjaar pijn- en klachtenvrij. Nu zet hij zich als darmspecialist in om anderen te helpen.

Voor MediReva mocht ik deze held in mijn studio portretteren. I love my job!

Lees zijn verhaal op: https://lnkd.in/da_VTqj

more
Whoppa Screen 1.jpg

Kennen jullie Whoppah al?

Whoppah is dé eersteklas marktplaats voor tweedehands design en kunst. Supertof! En hartstikke leuk om hun corporate fotografie te verzorgen.

Check it out: www.whoppah.com

more