20200203-579-EXP.jpg
_VB27335-HDR-EXP.jpg
_VB27421-EXP.jpg
20190718-1053-EXP.jpg

OVER MIJ

De studio is mijn atelier en de camera mijn penseel.

Ik heb de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) gevolgd. En was direct al aan het werk als fotograaf. Ik heb voor heel veel verschillende kranten, persbureau’s en tijdschriften fotografeerd. Mijn roots liggen echt in de journalistieke en documentaire fotografie. Vanaf 1995 was ik bij veel grote, landelijke nieuwsgebeurtenissen met mijn camera aanwezig. Daarnaast heb ik ook veel gereisd. Vanaf 2002 ben ik mij gaan specialiseren in portret- en reclamefotografie. Nu werk ik veel voor reclamebureaus, magazines en bedrijven. Daar kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt.

“Ik voel mij het meest gelukkig wanneer ik achter mijn camera sta, in verbinding met de persoon voor mij. Dan heb ik het gevoel dat de rest van de wereld even niet bestaat.”

Creativiteit en passie

Ik heb twee prachtige, creatieve dochters. Wat zij met muziek en theater hebben, heb ik met fotografie. Elke dag weer voel ik de intense passie voor fotografie. Door het gebruik van licht en kleur probeer ik in elk portret iets bijzonders naar boven te halen. Ik wil geen standaard werk afleveren. Je moet jezelf blijven uitdagen. Ik voel mij het meest gelukkig wanneer ik achter mijn camera sta. In verbinding met de persoon voor mij. Dan heb ik het gevoel dat de rest van de wereld even niet bestaat. En maken we samen iets bijzonders.

CreativeTalks, coach + mentor

Ondanks dat ik de KABK heb doorlopen, heb ik vaak het gevoel autodidact te zijn. Al mijn zakelijke en commerciële vaardigheden heb ik mijzelf aangeleerd. Ik had vaak het gevoel een soort mentor te missen. Daarom ben ik samen met vriendin en collegafotograaf Lilian van Rooij CreativeTalks begonnen. Daarin richten wij ons op het coachen van (beginnende) fotografen. We bieden een uitgebreid mentortraject aan. Wij helpen om de regie weer terug te krijgen. Weer te focussen.

Wil je hier meer over weten? Kijk op: www.creativetalks.nl

Camera Icon Geel.png
dupho-membership-500px.jpeg

Mijn verhaal voor Visa, door Kristiaan Asscheman.